Over ons Lijk!

In 2020 speelt H.T.I.O.S. - opnieuw samen met toneelvereniging ODI uit Noordwijkerhout-

'Over ons Lijk!'

een komische triller met VEEL humor
geschreven door Mart Moors

Wee uw gebeente, als u ooit de familie van Lijk tegenkomt. Bij deze familie zit namelijk een behoorlijke steek los. Allemaal hebben zij hun duistere eigenaardigheden. Ze zijn gevaarlijk,
boosaardig en onderling vechten ze elkaar de tent uit. Maar als hun puissant rijke oom Claudius zijn laatste zucht slaakt, wrijft de familie in hun handjes. Eindelijk is het zo ver!

Vol hebzucht spoeden zij zich naar Slot Lijkvreugd – het familiekasteel – om hun miljoenenerfenis te claimen. Daar worden zij opgewacht door een konkelende notaris, die hen liever ziet gaan dan komen. En ook het kasteelpersoneel is niet direct blij met de komst van dit gestoorde gezelschap.
De familie van Lijk, rekent zich rijk. Maar als een vreemde buikspreker op bezoek komt,
zijn de poppen aan het dansen.
Iedereen giert naar geld en de spanningen lopen hoog op. Het duurt niet lang voor het eerste slachtoffer valt… Sluipt er soms een moordenaar rond in het kasteel? Wat heeft dat mysterieuze gegil te betekenen? En zal de familie van Lijk accepteren dat hun erfenis verdampt?
Hun antwoord is: “Over ons Lijk!”

Speeldata 2020:

* vrijdag 3 en zaterdag 4 april
in de Schelft te Noordwijkerhout, Maandagsewetering 202, 2211 Noordwijkerhout
Kaarten voor de Schelft kunt u het beste reserveren via www.toneelverenigingodi.nl en kosten €10,- p/st.

* vrijdag 17 en zaterdag 18 april
in Theater de Muze, Wantveld 2, 2202 NS Noordwijk
Kaarten voor de Muze zijn te krijgen via de theaterkassa en kosten € 10,- p/st.

Donateurs hebben vrij keuze voor alle data en beide locaties.
De voorstelling start op beide locaties om 20.00 uur en de zaal is open vanaf ca19.30 uur.